Badlust Rockanje

Nieuws

Plaatjes van toen

Nieuws
26 MEI 2020
Plaatjes van toen
Beste Badlustgasten,

Gelukkig is het bijna zover; op maandag 1 juni (Tweede pinksterdag) openen we eindelijk onze deuren weer. Na een periode van bijna drie maanden duimendraaien en klussen in en rondom ons paviljoen, mogen we eindelijk onze deuren weer voor jullie openen! We zullen hier met “Plaatjes van Toen” een extra gezellig tintje aan geven

We hopen jullie weer te zien voor die eerste cappuccino, dat ijskoud getapte pilsje, lekkere wijntje en/of die smakelijke maaltijd. Omdat we rekening moeten houden met het aantal mensen dat we mogen verwelkomen, zullen we helaas een aantal regels in acht moeten nemen. Op deze manier willen we zoveel mogelijk gasten de kans geven om lekker te komen genieten.
Om alles plezierig, probleemloos en vlotjes te laten verlopen, hopen we dat jullie begrip hebben voor onze regels die ons zijn opgelegd. Omdat we binnen maar 30 personen mogen ontvangen en chaos willen voorkomen moet voor een tafel binnen via onze website reserveren of telefonisch.
Voor het terras hoeft niet gereserveerd te worden, maar zijn we verplicht om de 1,5 meter afstand te hanteren. We hopen dat jullie dit willen respecteren. Als alle tafels en stoelen bezet zijn, zul je dus even geduld moeten hebben of een plekje op het strand moeten vinden. We zullen voor onze serre extra tafels en stoelen in het zand neerzetten. U dient wel zelf uw drankjes bij onze nieuwe buitenbar op te halen want bedienen op het strand doen we niet!

Verder zal bij de entree een van onze medewerkers klaar staan om jullie te ontvangen en uit te leggen hoe we deze komende periode zo prettig en veilig mogelijk door moeten komen. Dit is voor iedereen (ook voor ons) een nieuwe en niet altijd even leuke situatie maar we gaan er samen het beste van maken. We gaan ervaren hoe en of deze regels in de praktijk gaan werken.
Als we allemaal een beetje aardig, geduldig en respectvol met elkaar omgaan, zijn wij ervan overtuigd dat het ondanks alle vervelende bijkomstigheden toch een geweldige zomer wordt, met een nieuw en leuk zomerprogramma (zie onze website) en ouderwets lekker eten en drinken!
We wensen jullie fijne pinksterdagen en hopen jullie snel weer bij Badlust te verwelkomen!

Het Badlust team.
Pagina terug
Swinsedreef 24 Nederland, 3235 AR Rockanje, info@badlust.nl, +31 (0)181 401 344